0657398890 info@geozicht.nl

Welkom in onze wereld

De wereld in vogel­vlucht

Maak kennis met onze uitgebreide mogelijkheden in de lucht

Onze diensten

Met behulp van onze drones verkrijgen wij vlakdekkende en nauwkeurige hoogtedata

Gedetailleerde luchtfoto’s voor digitale onderleggers en plattegronden

Vlakdekkende hoogtedata voor dwarsprofielen en hoogtelijnen

Zeer dichte puntdata voor 3D meetwerk en visualisaties

Veilig inspecteren op gevaarlijke of moeilijk bereikbare locaties

Interactieve 360-graden beelden vanaf grote hoogte

Sprekende beelden voor communicatie en PR

Snel en exacte informatie over voorraden en grondstromen

Slimme algoritmes voor opwaarderen van geodata

 

Detecteren van temperatuurverschillen voor inspectie- en reddingswerk

De voornaamste pluspunten op een rij

Voor­delen van drones

veilig

Drones maken moeilijk bereikbare plekken bereikbaar. Plaatsen die te gevaarlijk zijn voor bemande inspectieteams zijn voor een drone wél begaanbaar. Denk aan de onderkant van bruggen of locaties op grote hoogte zoals windturbines, hoogspanningsmasten en fakkelinstallaties.

betrouwbaar

Drones winnen zeer efficiënt nauwkeurige en vlakdekkende (geo)data in. Via veldmetingen (referentiepunten) plaatsen wij de data op enkele centimeters nauwkeurig. De kwaliteit van de drone data is gewaarborgd door onze doordachte manier van data-inwinning en -verwerking.

gedetailleerd

Drones kunnen worden uitgerust met diverse geavanceerde camera’s. De geringe vlieghoogte en de kans om objecten dichtbij te naderen leveren zeer gedetailleerde beelden op. Details die voor het blote oog of op luchtfoto’s onzichtbaar zijn komen met een drone wél in beeld.

Voordelig

Drones zijn een voordelig alternatief voor huidige methoden. Grote terreinen worden via een drone sneller ingemeten dan door een landmeter en tegen lagere kosten dan een bemand vliegtuig. Kostbare afzettingen zijn bij inspecties per drone overbodig zodat downtime en hinder worden beperkt.

Aantoonbaar

Drones leveren beelden die uitermate geschikt zijn als bewijsvoering. Gegevens uit de drone worden automatisch voorzien van relevante informatie zoals het tijdstip en locatie van opname. Dit maakt de informatie gemakkelijk traceer- en aantoonbaar in het veld, en vice versa.

Herhaalbaar

Drones vliegen vaak via een voorgeprogrammeerd vliegplan. Zo kunnen complexe vluchten gemakkelijk worden herhaald. Ideaal bij terugkerende projecten zoals het monitoren van projectvoortgang, het karteren van terreinverschillen door de tijd en periodieke inspecties van assets.

Een breed scala aan diensten met drones

Over Geo­ZICHT

Met drones brengt GeoZICHT zelfs de meest moeilijke bereikbare locaties gedetailleerd en nauwkeurig in beeld. Met behulp van onze geavanceerde drones en sensoren maken wij het verschil bij uiteenlopende en complexe geografische en geodetische vraagstukken.

Onze expertise loopt uiteen van hoogwaardige 3D geodata en 360-graden luchtfotografie tot de inspectie van industriële assets en civiele infrastructuur. Via specialistische software zetten wij de per drone ingewonnen gegevens snel om naar voor u bruikbare (informatie-) producten.

GeoZICHT beschikt over een volledige ROC-vergunning inclusief enkele bijzondere ontheffingen. Voor het waarborgen van de veiligheid werken wij uitsluitend volgens onze door de Inspectie Leefomgeving & Transport goedgekeurde procedures.

Wij zijn trots op het vertrouwen van onze klanten

Onze klanten

Wij geven u overzicht