0657398890 info@geozicht.nl

De vloot van GeoZICHT

Vliegende alles­kunners

Werkpaard voor complexe operaties in uitdagende omgevingen

Matrice 210 RTK

De Matrice 210-RTK is met recht een werkpaard te noemen. Deze drone is dankzij een reeks unieke eigenschappen zeer breed inzetbaar. Zo kan het toestel worden uitgerust met twee camera’s tegelijkertijd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld gelijktijdig visuele (RGB) én warmtebeeldopnames worden gemaakt. Daarnaast kunnen camera’s bovenop de drone worden bevestigd zodat ook lastig bereikbare plaatsen als de onderkant van bruggen veilig geïnspecteerd kunnen worden. Optioneel worden de camera’s van zoomlenzen voorzien zodat zelfs de kleinst mogelijke details haarfijn worden vastgelegd.

breed inzetbaar

Onze Matrice 210 is uitgerust met RTK-GPS (Real Time Kinematic-GPS) positiebepaling. Hierdoor is het toestel resistent tegen magnetische velden en bijzonder accuraat te navigeren. Mede dankzij de IP43 certificering is het toestel zowel stof- als waterdicht en presteert het uitmuntend tot en met windkracht 6. Zowel extreem hoge (+50C) als lage (-20C) temperaturen zijn geen enkel probleem. Voor de veiligheid zijn alle kritische systemen aan boord dubbel of driedubbel uitgevoerd.

DE LUCHTLANDMETER IN OPTIMA FORMA

Phantom 4 RTK

De Phantom 4 RTK is een kleine maar zeer geavanceerde krachtpatser die speciaal is ontwikkeld voor het zeer precies inscannen van terreinen en objecten. Onder de motorkap bevindt zich een volledig geïntegreerde RTK-GNSS en IMU module, een gekalibreerde camera én een directe verbinding met een RTK-correctienetwerk. Zo kan in real-time de absolute positie van elke foto met centimeternauwkeurigheid worden vastgelegd om vervolgens te worden opgewerkt tot een maatvaste luchtfoto of 3D model.

Meten is Weten

Dankzij de ultranauwkeurige positiebepaling kunnen terreinen met minder referentiepunten (GCPs) worden ingemeten met dezelfde kwaliteit als voorheen. Zo kunnen grotere terreinen nog sneller worden ingemeten, maar ook het zeer precies karteren van normaliter lastig begaanbaar terrein is mogelijk. Daarnaast zorgt de redundante RTK-positiebepaling ook voor uitmuntende vliegprestaties in uitdagende omstandigheden, zelfs in geval van een zwak satellietsignaal of nabij bronnen van magnetische straling.

VOOR KWALITATIEF HOOGWAARDIGE FOTO- EN VIDEO OPNAMES

INSPIRE PRO

De Inspire Pro maakt vanaf dag 1 onderdeel uit van onze vloot. De Inspire is dankzij de 360 graden draaibare camera én het inklapbare landingsgestel uitermate geschikt voor kwalitatief hoogwaardige foto- en video opnames. Ook het inmeten van kleinere percelen en het inspecteren van assets zijn mede dankzij het monteren van zoomlenzen mogelijk.

HAARSCHERP BEELD

De grote sensor en het dynamisch bereik resulteren in haarscherpe en kleurrijke beelden, ook bij weinig licht.

Wij geven u overzicht