0657398890 info@geozicht.nl

De vloot van geozicht

onze vliegende alleskunners

Vliegend werkpaard voor complexe operaties in uitdagende omgevingen

Matrice 210 RTK

De Matrice 210-RTK is met recht een werkpaard te noemen die dankzij een reeks unieke eigenschappen breed inzetbaar is. Zo kan het toestel worden uitgerust met twee camera’s tegelijkertijd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld gelijktijdig visuele (RGB) én warmtebeeldopnames worden gemaakt. Door camera’s bovenop de drone te bevestigen kunnen ook lastig bereikbare plaatsen, zoals de onderzijde van bruggen, veilig geïnspecteerd worden. Optioneel worden de camera’s van zoomlenzen voorzien zodat zelfs de kleinst mogelijke details haarfijn worden vastgelegd.

breed inzetbaar

Onze Matrice 210 is uitgerust met RTK-GPS (Real Time Kinematic-GPS) positiebepaling. Hierdoor is het toestel resistent tegen magnetische velden en bijzonder accuraat te navigeren. Mede dankzij de IP43 certificering is het toestel zowel stof- als waterdicht en presteert het uitmuntend tot en met windkracht 6. Zowel extreem hoge (+50C) als lage (-20C) temperaturen zijn geen enkel probleem. Voor de veiligheid zijn alle kritische systemen aan boord (drie)dubbel uitgevoerd.

de luchtlandmeter in optima forma

phantom 4 rtk

De Phantom 4 RTK is een kleine maar geavanceerde krachtpatser die speciaal werd ontwikkeld voor het zeer precies inscannen van terreinen en objecten. Onder de motorkap bevindt zich een volledig geïntegreerde RTK-GNSS en IMU module, een gekalibreerde camera én een 4G-verbinding met een RTK-correctienetwerk. Hiermee wordt in real-time de absolute positie van elke foto met centimeter-nauwkeurigheid vastgelegd om vervolgens te worden opgewerkt tot een maatvaste luchtfoto of 3D model.

meten is weten

Dankzij de ultranauwkeurige positiebepaling kunnen terreinen met minder referentiepunten (GCPs) worden ingemeten met dezelfde kwaliteit als voorheen. Zo kunnen grotere gebieden nog sneller worden ingemeten, maar ook het zeer precies karteren van lastig begaanbaar terrein is mogelijk. Daarnaast zorgt de redundante RTK-positiebepaling ook voor uitmuntende vliegprestaties in uitdagende omstandigheden, zelfs in geval van een zwak satellietsignaal of nabij bronnen van magnetische straling.

Inspecteren vanaf het water

Droneboot

Met onze varende drone worden uw assets niet alleen vanuit de lucht maar ook vanaf het water inzichtelijk gemaakt. Het systeem werd speciaal door ons ontwikkeld voor het inspecteren van lastig bereikbare waterbouwkundige objecten zoals bruggen, duikers, sluiscomplexen en kademuren. Deze innovatieve inspectiemethode komt niet alleen de veiligheid ten goede maar verhoogd ook de efficiëntie terwijl de hinder voor derden juist wordt verlaagd.     

geavanceerde uitrusting

De boot is uitgerust met een hoge resolutie systeemcamera en een felle LED-lamp om ook in de meest uitdagende situaties heldere beelden te schieten. Het beeld wordt in real-time naar de kade verstuurd zodat de inspecteur direct een oordeel kan vellen of de camera kan bijsturen. Dankzij een geïntegreerd stabilisatiemechanisme wordt de impact van golven beperkt en de scherpte van beelden verhoogd. In open water kan de boot o.b.v. de ingebouwde GPS-module een vooraf geprogrammeerde route afleggen.

Wij geven u overzicht