0657398890 info@geozicht.nl

NAUWKEURIGE LUCHTFOTO’S MET ALLE details

Luchtfoto’s

Gedetailleerd, actueel én nauwkeurig

Lucht­foto’s VAN ELK TERREIN

Op basis van de gewenste nauwkeurigheid plaatsen wij voor de vlucht enkele tientallen referentiepunten in het veld. Deze meten wij vervolgens in met geavanceerde landmeetkundige (RTK-GPS) apparatuur. Hiermee kunnen wij de orthofoto tot op enkele centimeters nauwkeurig plaatsen om de locatie van elke pixel zeer precies te bepalen. De orthofoto is direct te ontsluiten in GIS en CAD software voor allerlei geo- of topografische vraagstukken.

Met geavanceerde landmeetkundige apparatuur

Zeer precieze locatie­bepaling

Op basis van de gewenste nauwkeurigheid plaatsen wij allereerst tientallen referentiepunten in het veld. Deze meten wij vervolgens in met geavanceerde landmeetkundige (RTK-GPS) apparatuur. Hiermee plaatsen wij de orthofoto tot op enkele centimeters nauwkeurig zodat de locatie van elke pixel zeer exact bekend is. De orthofoto kan vervolgens direct ingeladen worden in GIS en CAD software voor allerlei geo- of topografische vraagstukken.

Maakt de kleinste details zichtbaar

Perfect voor het meten van afstanden en opper­vlaktes

Een orthofoto is maatvast en kent overal dezelfde schaal. Hierdoor kunnen afstanden en oppervlaktes worden opgemeten. Dit maakt orthofoto’s ook geschikt als digitale onderlegger voor tekeningen en ontwerpen. Ook kunnen orthofoto’s van verschillende momenten onderling worden vergeleken voor (project)monitoring en mutatie detectie doeleinden. Dankzij de geringe vlieghoogte is het mogelijk om een resolutie van maar liefst 1cm per pixel te behalen. Hierdoor worden zelfs de kleinste details in het terrein zichtbaar.

Wij geven u overzicht

Maak kennis met de ONGEKENDE mogelijkheden

onze diensten