0657398890 info@geozicht.nl

Overzicht in alle windrichtingen

360o panorama’s

Indrukwekkende en interactieve 360o beelden

Wij tillen Streetview een stap omhoog

Iedereen kent het en niemand kan meer zonder; Google Streetview. GeoZICHT tilt dit concept een stapje omhoog, letterlijk en figuurlijk! Met behulp van onze drones kunnen wij dezelfde indrukwekkende 360-graden beelden leveren, máár dan op grote hoogte, met méér overzicht, véél actueler en óók op plekken waar een weg ontbreekt. Vanaf een vaste plek nemen wij tientallen foto’s in alle windrichtingen, deze verwerken wij vervolgens tot één samengestelde panorama met een zeer hoge resolutie.

Direct ontsloten via een online viewer

Beelden altijd en overal bekijken

De panorama’s zijn makkelijk te ontsluiten via een online viewer. Zo is het eenvoudig om de beelden interactief te bekijken via een pc, laptop, smartphone of tablet. Rondkijken met behulp van een smartphone of tablet werkt uitermate intuïtief. Het beeld beweegt automatisch mee door de bewegingen die de ingebouwde sensoren registreren. Met behulp van een VR-bril ontstaat de ultieme belevenis waarmee u zichzelf in de omgeving waant. Afzonderlijke panorama’s kunnen ook aan elkaar worden gekoppeld tot een virtuele rondleiding.

Aantrekkelijke en interactieve visualisaties

Voor communi­catie en PR

Luchtpanorama’s lenen zich uitermate goed voor communicatiedoeleinden, projectmonitoring vanuit de lucht, het inspecteren van watergangen en -keringen, de verkoop van een pand of perceel en voor het aantrekkelijk en interactief visualiseren van een bouw-, vakantie-, festival- of golfterrein.

Bekijk een panorama

Wij geven u overzicht

Maak kennis met de ONGEKENDE mogelijkheden

onze diensten

drone 3d digital twin
drone inspectie dienst
drone puntenwolken dienst
drone LiDAR dienst
Drone hoogtemodellen diensten
Drone Orthofoto diensten
Drone BIM GIS GEO diensten
Drone volumemeting diensten
Drone Warmtebeeld Thermografie diensten
Drone Foto Video diensten
Drone 360 Panorama diensten