0657398890 info@geozicht.nl

risicovolle of onbereikbare locaties in beeld

drone Inspectie

Drone inspectie: Veilig, efficiënt en effectief

Voor infra & industrie

Een drone inspectie biedt uitkomst voor het veiliger, efficiënter en effectiever uitvoeren van inspecties. Deze inspecties zijn cruciaal voor het tijdig ontdekken van gebreken en het uitvoeren van onderhoud aan vitale assets zoals spoor– en verkeersbruggen, daken en gevels van gebouwen, kademuren en industriële installaties. Veel locaties zijn echter slecht bereikbaar en vaak niet zonder gevaar voor bemande inspectieteams. Daarnaast zijn inspecties vaak tijdrovend met overlast voor derden door langdurige (weg)afzettingen en kostbare downtime van installaties tot gevolg. 

drone inspectie brug zaltbommel

Haarscherpe details dankzij drone inspectie

HET ONBEREIKBARE MOGELIJK MAKEN

Tijdens een drone inspectie worden objecten van dichtbij benaderd. Onze geavanceerde drones en sensoren leggen zo alle details haarscherp vast, óók op grote hoogtes of onder objecten zoals bruggen. Inspecteurs op de grond kunnen tijdens de inspectie live meekijken en zelfs bijsturen waar nodig. Met een drone inspectie worden risicovolle of onbereikbare locaties veilig in beeld gebracht zonder gevaar voor derden. Weg- of vaarwegafzettingen zijn niet nodig en kostbare downtime als gevolg van het stilleggen van installaties wordt voorkomen. Data wordt automatisch voorzien van geotags zodat de exacte locatie van beelden na afloop herleidbaar is. Optioneel kunnen wij zelfs een complete 3D inspectie-beeldbank verzorgen om het proces nóg beter te maken. Bekijk hier een impressie van onze 3D Beeldbank in actie!

DRONE INSPECTIE ALS efficiënte quickscan

DOELgericht BEHEER EN ONDERHOUD

Onze geavanceerde inspectie drones en hoge resolutie camera’s geven op efficiënte wijze waardevolle inzichten in de staat van uw asset(s). De ingewonnen data is direct inzetbaar voor visualisatie- en rapportage doeleinden, als onderbouwing van onderhoudsadviezen of als basis voor doelgerichte reparaties. De resultaten van een drone inspectie kunnen ook aanleiding geven om specifieke onderdelen juist nader te onderzoeken. Bijvoorbeeld onder handbereik en/of via een doelgerichte inspectie in combinatie met optische zoomcamera’s. De zeer gedetailleerde beelden vanuit een drone zijn ook zeer geschikt als vergelijkingsmateriaal bij volgende inspectierondes. Alles bij elkaar biedt een drone inspectie veel voordelen in het kader van zowel veiligheid, bereikbaarheid en kosten.

Drone inspectie industrie Rotterdamse haven

Wij geven u overzicht

Maak kennis met de ONGEKENDE mogelijkheden

onze diensten

drone 3d digital twin
drone inspectie dienst
drone puntenwolken dienst
drone LiDAR dienst
Drone hoogtemodellen diensten
Drone Orthofoto diensten
Drone BIM GIS GEO diensten
Drone volumemeting diensten
Drone Warmtebeeld Thermografie diensten
Drone Foto Video diensten
Drone 360 Panorama diensten