0657398890 info@geozicht.nl

Saver

360-graden panorama aerial tour

DRONE PANORAMA VOOR uniek 360-graden Overzicht

rondleiding op hoog niveau

Hoe kun je bezoekers vooraf het beste informeren over de te volgen route op uw terreinen? Vanuit de lucht natuurlijk! In opdracht van Saver verzorgde GeoZICHT een unieke Aerial Tour van twee afvalwerkingslocaties in Roosendaal. Via interactieve 360-graden panorama’s kunnen bezoekers zich via een online viewer op intuïtieve wijze wegwijs maken.

luchtpanorama’s voor communicatie & pr

Saver is hét regionale afvalinzamelings- en reinigingsbedrijf in West-Brabant. In totaal beheert Saver drie verschillende milieustraten voor particulieren. Voor kleine zelfstandigen is er in Roosendaal zelfs een milieustraat voor bedrijven ingericht. Om het afval zo goed mogelijk te kunnen scheiden is het belangrijk dat bezoekers op locatie de juiste route volgen en hun spullen in de juiste containers plaatsen. Naast bebording op locatie zijn hiervoor ook plattegronden met daarop de indeling beschikbaar. Om bezoekers nóg beter voor te bereiden op hun bezoek aan de milieustraat worden daar nu ook nog informatieve 360-graden panorama beelden aan toegevoegd.

beschikbaar via Intuïtieve online viewer

Saver heeft GeoZICHT gevraagd om voor twee van haar locaties een zgn. Aerial Tour te maken; een interactieve virtuele rondleiding dwars door de lucht met behulp van 360 panorama foto’s. De panorama’s zijn beschikbaar gemaakt via een online viewer en eenvoudig te bekijken via een smartphone, tablet, computer of zelfs met een VR-bril. Naast een visualisatiedoel heeft de rondleiding vooral een informatieve functie. Zo is elke panorama voorzien van handige buttons waarmee gebruikers extra informatie kunnen krijgen. Bijvoorbeeld over de openingstijden en over welk afval in welke container mag. Maar men kan ook doorklikken naar een video waarin het proces van inwegen/uitwegen wordt toegelicht of naar een overzicht met reglementen voor per afvalstroom.

Bekijk de panorama’s

Bekijk hieronder de interactieve 360-graden rondleiding die we hebben gemaakt voor één van de locaties

Wij geven u overzicht