0657398890 info@geozicht.nl

Liander en Combinatie HPV

Werkzaam­heden Windpark Wieringer­meer

Pakkende video-impressie

Voor project­monito­ring

In opdracht van Liander en de Combinatie HPV (Heijmans, Gebroeders Pol, Van Voskuilen) legden wij de werkzaamheden op en rond Windpark Wieringermeer vanuit de lucht vast. Tot eind 2019 zullen hier in de kop van Noord-Holland, over een lengte van maar liefst 53 kilometer, honderd nieuwe windturbines verreizen.

Realisatie van het elektriciteitsnetwerk

De combinatie HPV is verantwoordelijk voor het aansluiten en geschikt maken van het elektriciteitsnetwerk voor de uitbreiding van het windpark. Langs het volledige traject wordt een omvangrijke sleuf gegraven. Ruim 800.000 m3 grond wordt verplaatst om ruimte te bieden voor circa 750 kilometer aan elektriciteitskabels.

Beelden voor communicatie- en projectmonitoring

Met de gemaakte beelden vanuit de lucht maakten we een mooie impressie van de activiteiten ter hoogte van de Waterkaaptocht. Naast een compilatie produceerden we ook een totaalvideo die alle werkzaamheden binnen dit deeltracé van ruim 6km haarscherp in beeld brengt. Deze opnames lenen zich uitermate goed voor doeleinden als projectmonitoring en het in kaart brengen van de voortgang.

Bekijk de video

Bekijk hieronder de compilatievideo van de projectlocatie

Wij geven u overzicht