0657398890 info@geozicht.nl

Nuon en BAM Infra Nederland

Werkzaam­heden Windpark Wieringer­meer

Overzicht en inzicht

Project­monito­ring op hoog niveau

In opdracht van Nuon en BAM Infra Nederland leggen wij de werkzaamheden op en rond Windpark Wieringermeer vanuit de lucht vast. Tot eind 2019 zullen hier in de kop van Noord-Holland, over een lengte van maar liefst 53 kilometer, honderd nieuwe windturbines verreizen.

Realisatie van turbine fundaties

BAM Infra is verantwoordelijk voor het voorbereiden en bouwen van fundaties voor de eerste vijftig turbines van het windpark. Met behulp van twee heistellingen worden voor elke fundering 28 vibropalen diep in de grond aangebracht. Daarbij wordt een tientallen meters lange stalen buis in de grond geheid en opgevuld met wapening en beton. Vervolgens wordt de buis al trillend verwijderd, waarna de betonconstructie inclusief wapening achterblijft met een zeer solide aansluiting tussen de paal en de omliggende grond.

Beelden voor communicatie- en projectmonitoring

Van de activiteiten ter hoogte van de Oudelandertocht (zomer 2018) maakten wij een video. Naast een compilatie produceerden wij een totaalvideo die alle werkzaamheden binnen dit deeltracé van ruim 4km haarscherp in beeld brengt. Deze opnames lenen zich uitermate goed voor doeleinden als projectmonitoring en het in kaart brengen van de voortgang.

Bekijk de video

Bekijk hieronder de compilatievideo van de projectlocatie

Bekijk de panorama

Bekijk hieronder de interactieve 360-graden panorama die we hebben geschoten ter hoogte van één van de heistellingen

Wij geven u overzicht